Ja pse femrat e shkurtra janë më tërheqëse në sytë e meshkujve
Sipas një studimi, gratë e shkurtra janë më të pëlqyera dhe nuk bëhet fjalë vetëm për shije estetike.

Femrat e shkurtra ndoshta nuk janë më të bukurat, por janë më të dashurat për meshkujt.
Një eksperiment i realizuar me 10 mijë çifte anglezë, ka konfirmuar teorinë.
Nga pikëpamja e meshkujve, shtati i shkurtër i femrave përfaqëson për ta një dashuri perfekte. Pëlqimi është i lidhur edhe me kiminë; te gratë e shkurtra dominon estrogjeni, hormone që gjenden më pak te femrat e gjata. Pra, siç e kuptuat, një fitore e pastër e grave të shkurtra…
Be the first to comment

Leave a Reply