Ja sa avokatë janë angazhuar për mbrojtje të Gruevskit?
Ish-kryeministri Nikolla Gruevski, së bashku edhe me 20 të akuzuar tjerë në rastin “Titanik” janë “kompania” që gjenden në bakata e të akuzarve para Gjykatës penale, në të cilën lëndë ato akuzohen për parregullësi zgjedhore për të cilat dyshohet ti kenë bërë gjatë zgjedhjeve të vitit 2011, shkruan TopAl News.

E gjithë kjo nuk është më intersante për opinionin pasi që për të është folur shumë në opinion, por ajo që zgjonë kureshtjen e opinionit është se në këtë rast ish-kryemnistri Nikolla Gruevski do të mbrohet nga 6 avokatë edhe atë: Donçe Nakov, Shterjo Zikov, Dimitar Dangov, Sanja Aleksiq, Boro Tasevski dhe Elenko Milanov, ndërsa të gjithë 20 të akuzuarit tjerë kanë nga një ose dy avokat.
Be the first to comment

Leave a Reply