Ja si pritet Visar Ganiu në lagjet e Çairit (FOTO)
Se Visar Ganiu është kandidat më serioz për të fituar në komunën e Çairit e dëshmojnë edhe pritjet të cilat u bëhen nga çairasit me drejtë vote, njofton Aktuale.mk.

Studentë, sportistë, pleq dhe qytetarë të tjerë kudo që i takon profesor Visari në rrugë, japin ide se si duhet të jetë Çairi në katër vitet e ardhëshme.

Ndërsa nga ana e tij kandidati i BDI-së për kryetar komune ka marrë obligim që idetë e qytetarëve ti përfshijë në programin e tij 4 vjeçar me të cilin do ta qeverisë komunën.
Be the first to comment

Leave a Reply