Jeni të gatshëm për t’u sfiduar në 3 sekonda?
”Një dhomë ka katër qoshe. Çdo qosh ka një mace.
Çdo mace sheh tri mace. Sa mace janë në dhomë?”E dini përgjigjen? Tentoni të sfidoni dhe miqtë tuaj me këtë pyetje të thjesht logjike që topalnews.info ka sjellur për ju.
Be the first to comment

Leave a Reply