JI: Nuk do të jem ambasador i SHBA-ve në Maqedoni
Zëvendës-ndihmësi i sekretarit amerikan të shtetit Hoyt Brian Yee në një intervist për televizionin e Bosnjës N1 ka hedhur poshtë informacionet se do të jetë ambasador i ri i SHBA-ve në Maqedoni, duke shtuar shkurt se është i kënaqur me punën që aktualisht po e ushtron si zv.ndihmës sekretar i shtetit amerikan. Ai më tej ka deklaruar se njëra ndër interesat kryesore të SHBA-së në Ballkanin Perëndimor është që të ndihmohen vendet e rajonit për t’u integruar në Evropë dhe ndërtimin e të ardhmes demokratike.
Be the first to comment

Leave a Reply