Ju të gjithë e keni përdorur gabim dollapin poshtë furrës, do të mahniteni për çka shërben
Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla. Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap?! Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” meqë shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.
Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancionin e furrës.
Be the first to comment

Leave a Reply