Kaçurrela të përkryera vetëm me një shirit (Video)
Me anë të një shiriti që e vendosë në kokë, kjo vajzë arrin të bëjë kaçurrela sikur një profesioniste.

Pa pasur nevojë që të përdor pajisje të shtrenjta, përmes nxehtësisë, ajo krijoi kaçurrelat në flokë.

Vajza vendos shiritin në kokë dhe përdredh në të tërë volumin e flokëve, e më pas bie të flejë.

Pasi të zgjohet, ajo heqë ngadalë shiritin dhe nxjerrë flokët, që në shumë raste, janë edhe të ngatërruara.

Krehja është e domosdoshme, ndërsa spërkatësi dhe kapësja, janë të nevojshme.
Be the first to comment

Leave a Reply