Kandidati i BDI-së për kryetar komune të Çairit dhuroi gjak në Amasdanën Amerikane
Ambasada e SHBA-së sot organizoni aksion për dhurim të gjakut dhe aksion për grumbullim të produkteve ushqimore dhe veshjeve me rastin e Ditës kombëtare të shërbimit dhe kujtimit.

Në këtë aksion sot mori pjesë edhe kandidati i BDI-së për kryetar komune të Çairit,Visar Ganiu.

Aksioni bamirës organizohet në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutit për transfuziologji.
Be the first to comment

Leave a Reply