Kelly Brook nuk e lëshon të dashurin
Menjëherë pasi u njoh me Jeremy Paris, Kelly Brook nuk hezitoi aspak por i propozoi atij për t’u lidhur.

38-vjeçarja duket se është e dashuruar marrëzisht pas Jeremny dhe këtë e ka treguar edhe gjatë pushimeve të fundit të tyre në Greqi.

Ata janë fotografuar të pandarë me njëri tjetrin, ndërsa në shumicën e fotove qëndrojnë të kapur për dore.

Kelly nuk zhgënjen asnjëherë dhe në Greqi u shfaq tejet seksi, me bikini të bardha.
Be the first to comment

Leave a Reply