Kendrick Lamar triumfues në MTV Video Music Awards, fiton 6 çmime
Kendrick Lamar doli triumfues mbrëmjen e së dielës në MTV Video Music Awards 2017, duke dominuar listën e fituesve me 6 çmime nga 15 çmimet e mbrëmjes.

Reperi ka marrë 6 statuja “Moon Men” dhe ka marrë çmime si Video e Vitit, Best Hip Hop dhe shumë të tjera për këngën e tij ‘HUMBLE’.
Be the first to comment

Leave a Reply