Këngëtares Big Mama i ‘ikën truri’, ia shan nënën prezantuesit të njohur shqiptar
Këngëtarja Big Mama ishte e ftuara e radhës në emisionin “n’Kosovë Show”. Këngëtarja, e cila së fundi ka lançuar videoprojektin ‘I len krejt’, ka treguar përballë prezantuesit Shpëtim Desku shumë gjëra nga jeta private dhe karriera.

Bigi ka folur për rënien në peshë dhe deri te vardisja e meshkujve. Theksoi se ndryshimet kanë bërë, që t’i ‘humbasë’ shokët e ngushtë, pasi edhe ata tani po i vardisen.
Në një moment ajo ka sharë me nënë edhe prezantuesin Shpëtim Desku.
Be the first to comment

Leave a Reply