Këngëtari Korab Shaqiri duket se i ka dhënë fund martesës së tij
Pas tri viteve, këngëtari Korab Shaqiri duket se i ka dhënë fund martesës së tij.

Magazina.al, nga burime të afërta me çiftin, ka mësuar se Korabi dhe Lulkaçela, i kanë dhën fund martesës.

Burimet kanë treguar se Korabi dhe bashkëshortja e tij nuk janë parë që një kohë bashkë, për më tepër ata më nuk po flasin me njëri-tjetrin, sipas të njejtave burime Lulkaçela tani më shumë rri në Shkup se sa në Prishtinë, ndërsa Korabi është gjatë gjithë kohës i angazhuar me koncerte brenda dhe jashë Kosovës.

Korabi gjatë vikendit ka publikuar këngën e re “Dashuri e këputur”, e cila mendohet se ka ardhur si rezultat i ndarjes së tyre e që deri tani nuk dihen shkaqet që quan në divorcin e çiftit.

Kujtojmë se Korabi dhe Lulkaçela, ishin martuar në vitin 2015, ndërsa në shkurt të vitit 2017 çifti u bën prindër të një djali të cilin e pagëzuan me emrin Alte.

 
Be the first to comment

Leave a Reply