Këngëtarja shqiptare fiton 38 mijë euro brenda natës në një dasmë në Shkup!!! (VIDEO)
Shumica prej nesh kanë qenë të paktën në një dasmë shqiptare ku janë hedhur para pafund. E tillë në fakt është edhe kjo dasmë, ku një këngëtare shqiptare ka fituar plot 38 mijë euro brenda natës.

 

Ajo në fakt është mjaft e preferuar në dasmat shqiptare, por jo vetëm.

Këngëtarja nga Kosova, Shkurte Gashi, ka dalë me plot 38 mijë euro nga një dasmë në Shkup, ku dasmorët janë treguar shumë, shumë, bujarë me të, duke vlerësuar zërin dhe perfomancën e saj me një shumë kaq të majme.

Në fakt të gjithë teksa e shohim këtë video, mendojmë me vete, çfarë do bënim ne po të fitonim kaq shumë para në një natë?
Be the first to comment

Leave a Reply