Këshillë femërore nën atmosferë Ramazani: Si të vini një shami (Video)
Është muaji Ramazan dhe mundet që shumë njerëz, veç atyre që janë besimtarë të rregullt dhe që e zbatojnë me rigorozitet këtë rit, të jenë përfshirënga atmosfera e këtij muaji e të jenë prezent në shumë forma, duke shkuar në xhami, ngrënë iftare apo bërë lutje.

Mes tyre dhe shumë femra.

E nga këto të fundit, mund të ketë prej atyre që duan ta provojnë eksperiencën e të vënit shami, sidomos nëse kanë vendosur të jenë pjesë e faljeve.

Ndaj, materiali i mëposhtëm u vjen në ndihmë atyre se se duhet vënë shamia e mbajtur ajo në kokë, sipas parimeve islame.

Dy video më poshtë jua tregojnë këtë:
Be the first to comment

Leave a Reply