Këta janë 86 kandidatët e përjashtuar nga KQZ-ja, në mesin e tyre edhe Zafir Berisha (Foto)
KQZ-ja ka marrë vendim që të decertifikohen të gjithë kandidatët që garojnë për kryetar dhe Asamble Komunale për zgjedhjet lokale të 22 tetorit që kanë aktgjykim të formës së prerë nga Gjykatat e Kosovës.

 

Në mesin e atyre që iu mohua e drejta për të garuar është edhe deputeti i Nismës Zafir Berisha, që ka kandiduar për kryetar të Prizrenit.

E Zafir Berisha ka thënë se do të bëjë ankesë kundër vendimit që KQZ mori sot ndaj tij. Ai po ashtu ka akuzuar edhe presidentin Hashim Thaçi.
Be the first to comment

Leave a Reply