Këta kanë në dorë fatin tonë: Junker bëhet tapë dhe gjuan me shpulla kryeministrat (VIDEO)
Presidenti i Komisionit Evropian Jean-Claude Juncker ka shkaktuar shumë të qeshura me sjelljen ne samitin e fundit të OKB-së dhe sigurisht më pas edhe kritika.

Ai është shfaqur plotësisht i dehur gjatë diskutimeve të OKB-së për Qipron, shihet si përplaset me mobiliet herë pas here dhe ai gjithashtu i ka gjuajtur me shpullë Kryeministrit grek, Alexis Tsipras.

Dimplomatët janë shprehur shumë të revoltuar për sjelljen e 62-vjeçarit duke e konsideruar thellësisht të turpshme.

Juncer ishte i vetmi njeri nga arena ndërkombëtare, i cili i dha dorën e miratimit Ramës duke thënë se në fakt ishte shumë i kënaqur me punën e qeverisë në pushtet.

Madje Juncer dhe ka hedhur poshtë të gjitha raportet e drogës nga mediat ndërkombëtare duke na dhënë shpresa për anëtarësimin në Be.

Por ndoshta takimi me Kryeministrin tonë duhet rishqyrtuar sërish, sepse nuk dihet nëse Presidenti i KE-së ka qenë esëll.
Be the first to comment

Leave a Reply