Këto janë emrat më të përdorur për 2018-tën!
Të zgjedhësh emrin e fëmijës është një nga gjërat më emocionuese për prindërit.

Dashuria e tyre kurorëzohet me një emër që i ndryshon jetën.
Shumë çifte nisin të mendojnë si do të quhet fëmija ynë, një bashkim emrash, një emër që ka një kuptim, një emër për të kujtuar dikë, apo një emër…
Në fakt ndonëse është gjëja më e bukur të sjell edhe ankth sepse dëshiron që emri i fëmijës të jetë unik dhe origjinal.
Më poshtë ju njohim me disa nga emrat që priten të jenë tendenca për vitin 2018 të paktën kështu raportojnë mediat amerikane. Tendenca për djemtë.
Ndoshta edhe ju do të gjeni një emër që ju pëlqen:
Liam, William, Henri, Noah, Elijah, Teodor, Milo, Logan, Oliver, Xhek, Finn, Mason, Lukas, James,Ouen
Jeni dhe më shumë konfuz? Pak por e sigurt emri për beben tuaj gjithmonë do të jetë i duhuri.
Be the first to comment

Leave a Reply