Kjo është mosha kur femrat nuk duhet të veshin pantallona të ngushta
A duhet një femër të kalojë një moshë të caktuar, a duhet të mos ketë më jetë të bukur?

Kjo është, ose të paktën e njëjtë, rezultat i një studimi joformal që përfshin 2000 britanikë dhe britanike, transmeton kp.

Tema e studimit: në çfarë moshe gratë i jepnin vetes gjëra të caktuara që nga mosha rinore? Kjo është çështja e çdo lloj përgjigjeje – ne i përkthejmë ato:

Në moshën … … 38 vjeç femrat nuk duhet të kenë më tatuazhe. … 34 vjeç femrat duhet të ndalojnë të bëjnë selfie.

… 44 vjeç femrat nuk duhet të shkojnë në klubet e natës.

… 45 vjeç femrat nuk duhet të vizitojnë më festivale muzikore.

… 46 vjeç femrat nuk duhet të mbajnë flokë të gjata kaçurrelë.

… 47 vjeç femrat nuk duhet të veshin xhinse të ngushta.
Be the first to comment

Leave a Reply