Klubi i karatesë “ELDIKAN” nga Shkupi me 5 medalje në turneun e Kosovës
Klubi Karates “ELDIKAN” nga Shkupi morei pjesë në turneun tradicional ndërkombetar “Fushë Kosova Open” që organizohet për herën e pestë radhazi.
Në këtë garë morën pjesë rreth 500 garues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi, ndërsa klubi nga Shkupi “ELDIKAN” u përfaqësua me pesë garues dhe arriti të grumbullojë shtatë medalje edhe përkundër konkurencës të madhe.
Trajnerër e klubit “ELDIKAN” Selim Dinarica dhe Musa Berisha i përgëzuan garuesit e tyre dhe shprehën kënaqësinë e tyre për rrezultatet e arritura.
Javëve në vijin klubi “ELDIKAN” do marrë pjesë në garat ndërkombëtare ne Kroaci.
Be the first to comment

Leave a Reply