Kocijancic: Zgjedhjet lokale janë pjesë e reformave që duhet realizuar
BE mbështet reformat në Maqedoni, përfshi këtu edhe zgjedhjet lokale, duke kërkuar që ato të jenë fer dhe demokratike.

“Qeveria e re bashkë me opozitën duhet ti lënë anash ndasitë dhe të punojnë urgjentisht në prioritete e reformave dhe Marrëveshjen e Përzhinës me qëllim që vendi ti kthehet rrugës euroatlantike. Ne mbështesim reformat përfshirë këtu edhe pritjet për zgjedhjet lokale,” ka theksuar Kocijancic.
Be the first to comment

Leave a Reply