Komiteti drejtues për përballje me kriza: Gjithë institucionet punojnë në drejtim të mbrojtjes nga vërshimet
Pas të rreshurave të shumta të shiut dhe shkrirjes së borës të cilët kanë arritur të risin nivelin e lumenjëve në vend, ka mbajtur mbledhje Komiteti drejtues për përballje me kriza për koordinim në raste të vërshimeve, transmeton Zhurnal.mk

Nga atje bëjnë të ditur se në bazë të gjendjes së parë nga niveli i lumenjëve në gjithë vendin është konstatuar se situata më kritike në vend është në pjesën veriperendimore por edhe në rajonin e Pellagonisë si dhe kryeqytet.

Sipas të dhënave nga institucionet përgjegjëse ka rritje në lumin Vardar, I zi, Treska, Sateska, Radika si dhe Pcinja.
Be the first to comment

Leave a Reply