Kontrollon mbathjet e së bijës, Nëna nga Kosova çmendet kur sheh këtë gjë (FOTO)
Një nënë Shqiptare e cila jeton ne Danimarkë është terrorizuar kur është futur në dhomën e së bijës dhe ka parë një model të brendshmesh që i futën drithërimat. Po! Janë me të vërtetë model i frikshëm, pasi quhen “thundra e devesë”. Këto të brendshme kanë një “shtesë” të fryrë në pjesën e përparme, që pjesa më e madhe e vajzave që i marrin thonë se ndihen “seksi”.. Shiko fotografitë e plota, shtyp reklamen me poshtë:
Be the first to comment

Leave a Reply