Kosova dhe SHBA nënshkruajnë marrëveshjen mbi grantin e objektivave zhvillimore
Presidenti i vendit, Hashim Thaçi dhe ambasadori amerikanë në Prishtinë, Greg Delawie do të nënshkruajnë amendamentimin e Marrëveshjes mbi grantin e objektivave zhvillimore ndërmjet Kosovës dhe SHBA-së.

Marrëveshja do të nënshkruhet në orën 10:00, në kabinetin e presidentit Thaçi.
Be the first to comment

Leave a Reply