Kosovë, thirrje për kompromis për të dal nga ngërçi aktual politik
Në Kosovë, partitë politike pritet të takohen sërish të mërkurën për të gjetur një zgjidhje për gjendjen e bllokuar.

Por, edhe ky takim duket se ofron pak mundësi për zgjedhjen e kryetarit të parlamentit dhe qeverisë së ardhshme.

Për analistët gjendja aktuale kërkon një kompromis ndërmjet partive politike si dhe reforma për tu mos u përsëritur kriza politike, e njëjtë si ajo e tri viteve më parë. /VOA/
Be the first to comment

Leave a Reply