Kosovës i shtohet edhe një parti
Listës së partive politike në Kosovës i është shtuar edhe një emër i ri. Nga dita e djeshme në KQZ është regjistruar edhe zyrtarisht partia politike “Lëvizja për Drejtësi”. Lideri kësaj partie do të jetë i Sylejman Çerkezi i cili ka qenë ideatori dhe themeluesi i partisë.
Ky është njoftimi i plotë i Çerkezit në Facebook:Nga dje Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) u vendos qe te jete edhe nje parti e re politike ne skenen kosovare, “Levizja per Drejtesi”.

Lideri i kësaj partie Sylejman Çerkezi i cili ka qene ideatori dhe themeluesi i Partise se Drejtesise (PD) per KosovaPost tha se: “Kjo parti eshte vazhdimesi e aspiratave per nje shoqeri me vlera dhe drejtesi. Ne e dime se Kosova ka nevoje jo vetem per koncept te qarte politik por edhe per nje fryme te politik-berjes reale. Jemi te vetedijshem se gjerat nuk jane te thjeshta por besojme thelle se LD-ja do te jete perfaqesim i vlerave te kesaj shoqerie”.
Be the first to comment

Leave a Reply