Kotzias: Shpresa për hapa pozitiv
Negociatori për çështjen e emrit të Maqedonisë sot i ka tubuar në Vjenë dy kryediplomatët, Nikos Kotzias dhe Nikolla Dimitrov, përfaqësues të Greqisë dhe Maqedonisë, shkruan TopAl News.

Nikos Kotzias për këtë takim tha ”Shpresojmë që do të kemi hapa pozitiv pas takimi të sotëm.”

Niemetz në hyrje të ndërtesës ku do të mbahet takimi në Vjenë tha për TV Telma ”Pres takim të mirë”.

Pritet edhe një deklaratë e Nikolla Dimitrov.
Be the first to comment

Leave a Reply