Kryebashkiakja jep dorëheqjen, i zbulohet lidhja intime me truprojën
Një mega-skandal ka përfshirë qytetin e Nashvilit, kryebashkiakja e të cilit është akuzuar për marrëdhënie intime me truprojën dhe vjedhje fondesh.

Kryetarja e bashkisë, e cila kishte marrëdhënie me truprojen, dha dorëheqjen pas pranimit të fajit për vjedhje të fondeve publike.

Sipas akuzave të mediave, ajo dhe truproja kanë vjedhur miliona dollarë nga taksat e qytetarëve.

Megan Barry dha dorëheqjen nga posti i saj pas pranimit të akuzave dyvjeçare dhe u deklarua fajtore ditën e sotme për keqpërdorimin e fondeve të qytetit.

Në fjalimin e fundit si kryebashkiake, ajo u shpreh “ndërsa koha ime si kryebashkiake përfundon sot, dashuria ime e palëkundur dhe dashamirësia e sinqertë për këtë qytet të mrekullueshëm dhe popullin e tij të madh nuk do përfundojnë kurrë.

Perëndia e bekoftë këtë qytet të mrekullueshëm. Unë e dua Nashville.”
Be the first to comment

Leave a Reply