Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, vizitoi panairin e 30-të të librit në Shkup
Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, sot vizitoi panairin e 30-të të librit i cili po mbahet në qytetin e Shkupit.

Kryetari Kasami vizitoi disa shtëpi botuese në këtë panair, dhe i përgëzoi për punën dhe mundin që japin, dhe që kontribojnë në përhapjen e dijës, me botimin e librave nga sfera të ndryshme si shkencore por edhe shoqërore.

Në këtë vizitë,Kryetari i Lëvizjes Besa Billal Kasami ishte i shoqëruar nga: Nënkryetarët Abdush Demiri dhe Kastriot Rexhepi./topalnews/Be the first to comment

Leave a Reply