Kryetari i Zhelinës: Komunat Opozitare diskriminohen nga pushteti qendror
I ftuar në emisionin Click Plus në Tv21, kryetari i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, nga radhët e Lëvizjes Besa, ku ka folur për borxhin e trashëguar nga ish udhëheqësia e kësaj komune, por edhe problemet tjera dhe sfidat që e karakterizojnë këtë sferë, njofton TopalNews.

Kryetari Sejdiu ka potencuar se: Komuna e Zhelinës, u la në borxh nga ish kryetari, diku rreth 2 milion euro, duke e bërë shumë të vështirë, edhe pagesë e këtyre borxheve.

Blerim Sejdiu, gjithashtu ka theksuar se komunat opozitare diskriminohen nga pushteti qendror, komuna të cilat udhëhiqen nga ana e Lëvizjes Besa dhe Aleancës për Shqiptarët.
Be the first to comment

Leave a Reply