Kur Ermal Mamaqi tregon çfarë është Ami për të, lexoni fjalët e zgjedhura
Ami, Ermali dhe stafi i tyre kanë kaluar disa ditë pushimi në Kolashin. Në përfundim të pushimeve, aktori ka postuar foton që prisnim prej muajsh. Është një foto ku mund të shohim pjesën e barkut të Amit, e cila tashmë duhet të jetë në muajt e fundit të shtatzënisë, aq sa na lejon xhupi. Sikur mos ta kishte veshur xhupin e fryrë me siguri do ishim më të gëzuar, por pa atë xhup, ndoshta nuk do e kishim parë këtë dhe fotot e tjera të Amit shtatzënë, që janë postuar.

Ndërkohë Ermali ia ka numëruar të gjitha Amit. Me pak fjalë, por më të mëdhatë që ekzistojnë dhe në fund ajo, Amarda Toska.

 Një postim shumë romantik.

 
Be the first to comment

Leave a Reply