Kurti paraqet 9 vrojtimet e tij për raportin e autopsisë të vdekjes së Astrit Deharit
Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, ka bërë një vrojtim të Raportit të Autopsisë së vdekjes së ish – aktivistit të VV-së, Astrit Dehari në burgun e Prizrenit.

Ai ka paraqitur nëntë pika observimi që kanë dalë nga Përfundimet e Raportit të Autopsisë të doktorëve Besim Ymaj dhe Besim Latifaj, në të cilat i ka kontestuar përfundimet e doktorëve të lartcekur.

Kurti për secilën pikë të raportit ka shprehur dyshimet për atë që është shkruar aty.

Më poshtë mund ta lexoni postimin e plotë të Kurtit:
Be the first to comment

Leave a Reply