Kurti: Shqiptarët dhe boshnjakët të jenë më të zëshëm në demaskimin e pretendimeve serbe dhe ruse
Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti në një intervistë për mediat në Bosnjë ka folur për raportet Kosovë-Bosnjë Hercegovinë si dhe për çështjen e lëvizjes së lirë të qytetarëve të dy shteteve.

Kurti në këtë intervistë tregon se rrugën e tij deri në Bosnjë e bëri me dokumente të Shqipërisë.

Lideri i VV-së, gjatë kësaj interviste thekson se shqiptarët dhe boshnjakët duhet të jenë shumë më aktivë dhe më të zëshëm në demaskimin e pretendimeve serbe dhe ruse.

Lexoni të plotë intervistën e Kurtit:
Be the first to comment

Leave a Reply