Kuvendi me seancë solemne për 20-vjetorin e Epopesë së UÇK-së
Në 20-vjetorin e rënies heroike të Komandantit Legjendar, Adem Jashari, familjes Jashari, dëshmorëve të kombit si dhe të gjithë të rënëve për liri, Qeveria e Kosovës më 5, 6 dhe 7 mars organizon manifestimin gjithë popullor “Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”.

Po ashtu, Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë solemne me rastin e 20-vjetorit të Epopesë së UÇK-së ditën e hënë, me të vetmen pikë të rendit të ditës për shënimin e këtij përvjetori.

Me rastin e vitit jubilar të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, qeveria ka organizuar manifestim gjithëpopullor me aktivitete të ndryshme prej 5-7 mars.
Be the first to comment

Leave a Reply