Lajm i mirë për mësimdhënësit
Qeveria miratoi vendimin për punësim në kohë të pacaktuar në shkollat fillore dhe të mesme.
“Në seancën e fundit Qeveria pranoi informacionin për punësime në shkollat fillore dhe të mesme dhe mori vendim që Ministria e Arsimit dhe Shkencës të kërkojë miratimin nga Ministria e Financave për punësimin e personave për kohë të pacaktuar të punës në arsimin fillor dhe të mesëm, për vende pune ku do të realizohet orari i plotë i punës”, thuhet në kumtesën e Qeverisë.
Be the first to comment

Leave a Reply