Lamtumirë Londër! Ja se si do të dukej bota, sikur akulli të shkrihej(VIDEO)
Nëse bota vazhdon djegien e lëndëve djegëse fosile dhe lëshon emetimet e karbonit për një kohë të pacaktuar, ndryshimi i klimës përfundimisht do të shkrijë të gjithë akullin në polet dhe në male, sipas National Geographic.

Kjo do të rriste nivelet globale të detit për rreth 216 metra, duke përfshirë qytete oqeaneze si Miami, Buenos Aires dhe Kairo.

Business Insider bëri një hartë të animuar për të parë se si do të dukej bota nëse i gjithë akulli do të shrihej.

Hidhni një sy në pikat kryesore më poshtë.
Be the first to comment

Leave a Reply