Lë shtatzënë të dashurën, nënën, tezen dhe motrën e saj, historia e këtij 23-vjeçari po bën bujë
Lë shtatzënë të dashurën e tij, më pas nënën, motrën dhe tezen e saj. Nuk është një barcaletë, por një histori e vërtetë, ajo e Alfios e treguar në programin “La Bomba” për Radio DeeJay, në Itali. Alfio është një djalë 23-vjeçar kalabrez i bukur, i lidhur me një vajzë 19-vjeçare.

Kur zbuloi për shtatzëninë e saj nuk u lumturua shumë, kështu që vendosi që të mos bënte më seks me të, për shkak të bllokimit psikologjik që iu krijua për shkak të situatës. Kjo bëri që të hapej me nënën e të dashurës, kështu që gruaja e shqetësuar nga fakti se mund të tradhtonte të bijën, u ofrua për të plotësuar nevojat e tij seksuale, duke shkuar bashkë në shtrat. Por ky moment pasioni u pasua me një “surprizë” aspak të këndshme, Alfio zbuloi se edhe vjehrra e tij mbeti shtatzënë.

Kështu në gjendje depresioni, i riu u ngushëllua me tezen e të dashurës së tij, deri kur përfunduan në shtrat bashkë… por edhe ajo mbeti shtatzënë. Alfio tenton të shpëtojë nga kjo situatë dhe ikën jashtë shtetit në një qendër ngushëllimi, ku takon motrën 17-vjeçare të së dashurës së tij. Ai fillon të hapet me të, por edhe me adoleshenten përfundoi në shtrat, duke e lënë shtatzënë, shkruan noa.al. Alfio u arratis nga Italia, por ajo që mbetet për t’u verifikuar, është nëse të gjitha kanë mbetur shtatzënë realisht, apo ishte thjesht një gjetje për të futur në telashe të riun.
Be the first to comment

Leave a Reply