Lënda “300”, Gjoko Popovski dënohet me nëntë vite burg
I akuzuari i parë në lëndën e PPS-së “Treqind”, për furnizimin e automjeteve për nevojat e MPB-së, Gjoko Popovski sot u dënua me 9 vite burgim.

Gjoko Popovski është i akuzuar se me furnizimin publik të 300 automjeteve për MPB-në e ka dëmtuar buxhetin për 453.570 mijë euro.

Sipas PPS-së, Popovski jashtëligjshëm ka shpërndarë marrëveshjet për blerjen dhe mirëmbajtjen e automjeteve ndaj: Porshe Makedonija DOOEL Skopje, Ka-Dis DOO Skopje, Bohemija Dooel Skopje, Koevski DOO Skopje, dhe Avto Kuqa Doo Skopje.
Be the first to comment

Leave a Reply