Lëvizja BESA dhe ALEANCA, do të përkrahin protestën e 23 shkurtit
Lëvizja BESA dhe ALEANCA, do të përkrahin protestën e 23 shkurtit, e organizuar nga Shpëtim Pollozhani, kryetar i Shoqates së të Burgosurve dhe të Dënuarve Politikë Shqiptarë.

Protesta do të mbahet në SHKUP, dhe do të filloj nga ora 13:00

Protesta mbahet në shenjë revolte kundër të gjithë proceseve të montuara që nga viti 2001 deri në ndërrim te pushtetit pas zgjedhjeve parlamentare.

Moto e protestes është: E verteta në shesh, në burg dergjen njerez-prindër te pafajshëm.
Be the first to comment

Leave a Reply