Lëvizja Besa sot mban mbledhjen e parë të Kryesisë Qendrore, ja cilat vendime pritet te meren!
Lëvizja Besa pritet të mbajë sot mbledhjen e parë të Kryesisë Qendrore. Sipas burimeve brenda kësaj partie në këtë mbledhje do zgjidhen nënkryetarët, sekretari gjeneral si dhe udhëheqësit e sekretariateve të tjera në kuadër të partisë.

Para disa javëve Kuvendi Qendror i Lëvizjes Besa zgjodhi kryesinë qendrore prej 26 anëtarëve dhe miratoi vendimin që partia të ketë katër nënkryetarë./TopAl News/
Be the first to comment

Leave a Reply