Lëvizja Besa transferon fushatën në Slloveni
Kandidatët e Lëvizja BESA kanë udhëtuar për n5 Lubljanë, për të mësuar nga përvojat sllovene me menaxhimin e pushtetit lokal.

Pas fillimit zyrtar të fushatës për zgjedhjet lokale, sot një delegacion i përbërë nga kandidat për kryetar komunash dhe udhëhequr nga Bilall Kasami po qëndron në Slloveni ku do të kenë takime të ndryshme. Lëvizja BESA ka udhëtuar për të mësuar nga përvojat sllovene me menaxhimin e pushtetit lokal.

 
Be the first to comment

Leave a Reply