Lexuesit e buzëve zbulojnë se çfarë folën princi William dhe Harry në altar
Vetëm kamerat u lejuan të qëndronin afër çiftit gjatë martesës mbretërore midis Meganit dhe Harrit, kështu që leximi i buzëve ishte e vetmja mënyrë për të kutpuar se çfarë të gjithë i përpërisnin njëri-tjetrit.

Tani është zbuluar, ose të paktën i është përafruar, tema për të cilën po flisnin vëllezërit Harri dhe William me njëri-tjetrin, para se të hynte nusja.

Raportohet se Will u përkul afër Harrit dhe i tha:”E mban mend kur mamaja e kishte për zakon të thoshte gjithmonë se…?”

Por para se ai të mund të përfundontë fjalinë, duka i ardhshëm i tha:”Po, e di.”

Ndërkohë që dy vëllezërit ndanë së bashku një moment emocional duke kujtuar mamanë e tyre, princeshën Diana, për fat të keq, ne të vdekshmit e tjerë nuk do ta marim vesh kurrë se çfarë ajo “kishte për zakon të thoshte”.
Be the first to comment

Leave a Reply