Lideri i BDI-së Ahmeti prezanton kandidatët për kryetar komune për zgjedhjet lokale
1. Komuna e Likovës – Erkan Arifi (magjistër i shkencave juridike);

2. Komuna e Haraçinës – Isuf Bislimi (historian);

3. Komuna e Çairit – Visar Ganiu (profesor universitar);

4. Komuna Shuto Orizarë – Xhelal Çajani (jurist);

5. Komuna e Studeniçanit – Femi Jonuzi (kimist);

6. Komuna e Sarajit – Blerim Bexheti (jurist dhe anëtar i Kryesisë Qendrore);

7. Komuna e Zhelinës – Fatmir Izairi (doktor dhe aktualisht Kryetar i Komunës së Zhelinës);

8. Komuna e Tearcës – Isen Asani, (historian dhe aktualisht Kryetar i Komunës së Tearcës);

9. Komuna e Tetovës – Teuta Arifi (profesor universitar dhe aktualisht Kryetare e Komunës së Tetovës);

10. Komuna e Bogovinës – Berzah Bejtullahu (historian dhe Kryetari i Degës së BDI-së në Bogovinë);

11. Komuna e Vrapçishtit – Gajur Rushiti (ekonomist i diplomuar);

12. Komuna e Gostivarit – Nevzat Bejta (historian dhe aktualisht Kryetar i Komunës së Gostivarit);

13. Komuna e Dibrës – Ruzhdi Lata (filolog dhe aktualisht kryetar i komunës);

14. Komuna e Kërçovës – Fatmir Dehari (doktor i shkencave sociale dhe Kryetar aktual i Komunës së Kerçovës);

15. Komuna e Pllasnicës – Ismail Jaoski (ekonomist i diplomuar dhe aktualisht kryetar komune);

16. Komuna e Dollnenit – Xhemail Qamili (jurist i diplomuar);

17. Komuna e Strugës – Ramiz Merko (ekonomist dhe Kryetar i Degës së Strugës) dhe

18. Komuna e Jegunovcës – Orhan Hamiti.
Be the first to comment

Leave a Reply