Lideri Musliman befason Ministren norvegjeze! (FOTO)
Lideri Musliman befason Ministren norvegjeze!

Kur e gjithë bota mundohet përmes një propagande të ashpër të paraqesë muslimanët si faktor ekstremizmi në botë, një lider musliman vërteton të kundërtën.
Gjatë një debati televiziv ministrja norvegjeze mundohet të japë dorën për të përshëndetur liderin musliman të atij vendi edhe pse është e ditur se në në përshëndetje e tillë nuk është e lejuar në islam, ky i fundit duke mos dashur që të ofendojë ministren norvegjeze në vend se ti japë dorë i dhuron një lule, gjë që ka bërë të mbeten të befasuar të gjithë në studio.
Ky veprim dëshmon për mirsjelljen dhe respektin që ka femra në Islam.

 
Be the first to comment

Leave a Reply