Liverpool refuzon ofertën për Coutinho
Burimet Sky bëjn të ditur se Liverpool kanë refuzuar ofertën e dytë të Barcelonës për Philippe Coutinho.

E kuptojmë se oferta më e fundit e Barcelonës ishte € 85 milion në fillim plus € 15 milion në shtesa dhe u hodh poshtë menjëherë. Liverpooli ka përsëritur qëndrimin e tyre se Coutinho nuk është në shitje dhe ata tani e konsiderojnë çështjen të mbyllur. /SkySports/
Be the first to comment

Leave a Reply