Llogaridhënia për 100 ditët e para të Qeverisë së RM, edhe në gjuhën shqipe
Publikimi “Fjala është fjalë – 100 ditë Qeveri për qytetarët!” është përkthyer në gjuhën shqipe.

Në këtë publikim qeveria ka përmbledhur rezultatet nga puna e ministrave të kabinetit qeveritar dhe projektet e realizuara të tyre.

“Publikimi është llogaridhënie e qeverisë së re reformuese, në të cilën janë mbledhur rezultatet nga puna e të gjitha ministrive individualisht në 100 ditët e para të punës së përbërjes së re qeveritare, në frymën e angazhimeve themelore të Qeverisë, për transparencë dhe llogaridhënie para qytetarëve të Republikës ës Maqedonisë”, kumtoi shërbimi qeveritar për shtyp.
Be the first to comment

Leave a Reply