LSI merr tjetër goditje, këtë herë në Devoll
LSI merr tjetër goditje. 

Nëse deri tani kësaj force politike i janë larguar këshilltarë.

Nga Devolli vjen largimi i kryetarit të këshillit bashkiak duke sjellë kështu edhe krisjen më të madhe të kësaj force politike në këshillat bashkiakë.

Albert Lilo dhe tre këshilltarë të tjerë janë bashkuar me grupin e këshilltarëve të partisë socialiste që numëron 8 mandate duke kontrolluar tashmë këshilllin prej 21 këshilltarësh.
Be the first to comment

Leave a Reply