LSI “tradhton” Bashën në Kuvend: Bashkon votat me PS për policinë
PS dhe LSI kanë bashkuar votat duke miratuar me 88 vota pro, ligjin e vetingut në Policinë e Shtetit.

Kështu LSI “tradhëtoi” Bashën, pasi PD ka votuar abstenim.

“Dihet se çfarë do të bëni ju në komisionin hetimor. Por e vërteta është ajo që ka interes për publikun.

E hidhur do të jetë. Meqë ishte një histori me “partizanë”. Ajo çfarë unë besoj se duhet t’i bëhet një pyetje juve dhe publikut është: Ore, ky komandanti i partizanëve, mos është njëri, i cili mban herë pas here një yll të kuq dhe herë një yll të zi të krimit?

Edhe ai do të thirret në komisionin hetimor”, -tha Alibeaj.

Ligjet e tjera

Ngritja e task-forcës mjekësore për Ballkanin më 121 vota pro.

Ratifikimin e marrëveshjes për punësim në bashkëpunim më Gjermaninë, i cili mori 121 vota pro.
Be the first to comment

Leave a Reply