Luftëtarja më e fuqishme kundër dëmtimeve të trurit
Mjalti parandalon dëmtimin e pjesëve të trurit që janë çelësi i kujtesës.

Harresa është një sëmundje e rëndë që sulmon më shumë të pleqtë dhe një lugë e këtij ushqimi mund të shpëtojë jetën tuaj dhe të kursejë para.

Studimet tregojnë se njerëzit që hanë mjaltë çdo ditë kanë një rrezik dukshëm më të ulët të harresës dhe efekti terapeutik i mjaltit parandalon dëmtimin e pjesëve të trurit që janë çelësi i kujtesës.

Mjalti është i pasur me polifenol, është një kimikat natyral që është vendimtar në parandalimin e humbjes së kujtesës dhe djegien e pjesëve të trurit.

Një kilogram mjaltë kushton jo më shumë se 10€, dhe për kujtesën është e nevojshme të sjellësh rreth 20 gramë në ditë. Marrja e përditshme e këtij ilaçi do të kushtojë disa cent dhe mund të parandalojë sëmundjet e rrezikshme në pleqëri.
Be the first to comment

Leave a Reply