Maqedonia në errësirë për një orë (VIDEO)
Maqedonia është bashkangjitur në iniciativën e quajtur ”Ora e planetit tokë”.

Në këtë moment dritat janë duke u ndalë në disa vendbanime nëpër Maqedoni.

Shkupi dhe rrethina e kanë provuar praktikën e njejtë para disa minutave kurse për momentin ju shihni pamje nga qyteti i Ohrit.

Kjo praktikë është bërë edhe në Ohër, Strumicë, Krushevë, Manastir, Resnje dhe vendbanime tjera
Be the first to comment

Leave a Reply