Maqedonia sot planifikon të merr borxh afër 45 milionë euro
Shteti sot përsëri do të futet në borxh te kreditorët vendorë, banka dhe kompani sigurimi për një shumë prej 2 miljardë dhe 750 milionë denarë ose në vlerë prej 44.7 milionë euro, e publikuar në faqen e internetit të Ministrisë për Financa.

Bëhet fjalë për ankand të 12 muajve të letrave me vlerë, si dhe 5 dhe 15 vite bono thesari.

Nesër më, për kthimin e borxhit bëhen 32.5 milionë euro, borxh i vjetër. /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply